rss

Pret:500 lei

Coordonator Avon

RECRUTARE
Sa selecteze si sa inscrie Reprezentanti
INSTRUIRE
Sa asigure succesul fiecarui Reprezentant prin instruire permanenta, indrumandu-l pas cu pas: cum sa vanda, unde sa vanda, cui sa vanda. Sa lucreze cu Reprezentantii existenti pentru a-i ajuta sa-si creasca lista de clienti si valoarea medie a comenzii.
MOTIVARE
Sa se asigure cu fiecare ocazie ca Reprezentantii sunt puternic motivati prin promovarea planurilor de marketing si a programelor de recunoastere.
PLANIFICARE SI CONTROL
Sa analizeze afacerea, sa-si stabileasca obiective clare in functie de prioritati si sa urmareasca atingerea lor prin desfasurarea in teren a unor actiuni specifice. Sa monitorizeze permanent performantele Reprezentantilor si sa inscrie noi Reprezentanti pentru a-si dezvolta afacerea.
INTALNIRI Sa tina permanent legatura cu Reprezentantii prin intalniri individuale si de grup in care sa se discute diferite modalitati de dezvoltare a afacerii.
ORGANIZARE
Sa-si organizeze fiecare campanie pornind de la obiectivele pe termen lung si urmarind atingerea lor pe fiecare campanie si oportunitate de comanda.
INSTRUIREA Reprezentantilor
Sa se asigure ca toti Reprezentantii participa la toate modulele cursurilor specifice de instruire, pentru a-si imbunatati cunostintele despre produse si pentru a afla modalitati prin care sa-si dezvolte afacerea.

BENEFICIILE COORDONATORILOR

– Ca si Coordonator Avon va puteti Avon va puteti construi propria afacere bazandu-va pe sprijinul unei companii multinationale cu o istorie bogata de peste 126 ani ; Aveti posibilitatea de a va alege propriul program de lucru;
– Beneficiati de instruire gratuita. Veti primi informatii actualizate in fiecare campanie, in domeniul cosmeticii si a tehnicilor de vanzare;
– Aveti posibilitatea sa participati activ la evenimentele organizate de Avon;
– Beneficiati de competitii foarte interesante, organizate de Avon la nivel de tara sau zona;
– Celor mai buni dintre Coordonatorii Avon le este recunoscuta activitatea in cadrul unui club de elita, Clubul Supernova;
– Aveti intotdeauna posibilitatea de a lega noi relatii si prietenii, de a va construi o cariera in cadrul companiei.


, , , ,

485 total views, 1 so far today

  

Categories