rss

Pret:95 RON

Boxa Speaker portabila bluetooth

  • Adresa e-mail (public): magconcept@yahoo.ro
  • Telefon: 0761160667
  • Judet: Ilfov
  • Tara: Romania
  • Localitate: Bucuresti
  • Adaugat la: May 12, 2016 5:53 pm
imageimage

O boxa usoara ca greutate si complet portabila ce are capacitatea de a transforma orice incapere intr-un party. Modelul este wireless si dispune de tehnologie Bluetooth, astfel incat putetin asculta muzica si gestiona apeluri direct de pe telefon sau dispozitive compatibile Bluetooth. Desi indeajuns de mic incat incape foarte usor in mana, modelul surprinde placut printr-o sonorizare foarte puternica.
Pozele din descriere sunt reale
Caracteristici Dimensiuni mici, sunet puternic
– In ciuda formei compacte, modelul de boxa livreaza o sonorizare foarte puternica. Astfel este foarte usor sa va bucurati de inalte asurzitoare si bass profund, in orice camera a casei. Modelul Pill este cea mai mica boxa wireless cu un sunet atat de tare si bun. Puteti gestiona melodiile de pe telefon – sau laptop, sau orice alt dispozitiv ce dispune de tehnologie Bluetooth, avand o raza de actiune de pana la 10 metri. Complet portabila – poate fi utilizata oriunde.
Modelul Pill este foarte usor si indeajuns de mic incat poate incapea in orice geanta si dispune chiar si de husa ce poate fi atasata de rucsac Conferinta Bluetooth – Preluati apelurile.
Tehnologia Bluetooth impreuna cu microfonul integrat va permite sa preluati si sa purtati discutii telefonice direct de pe telefonul dumneavoastra, calitatea discutiei fiind foarte clara atat pentru dumneavoastra cat si pentru persoana cu care purtati convorbirea
Specificatii
Lungime cablu – 1m
Conectivitate – mufa jack 3.5mm la ambele capete
Incarcator USB 2.0 Inaltime
– 45.72mm
-Lungime – 19,5 cm
-Culoare Black ( vezi foto reale )
Toate produsele sunt noi sigilate si atent verificate inainte de livrare


271 total views, 1 so far today

  

Categories