rss

Pret:200 Ron

Obtinem brevete si atestate de turism

  • Locatie: Brasov
  • Telefon: 0722910422
  • URL: http:www.juristnet.ro
  • Adaugat la: July 17, 2012 9:22 am

Avand in vedere dispozitiile legale care stau la baza obtinerii de către absolventii de turism a Brevetului de Turism. Biroul de consultanta Master Business, specializat in obtinerea Autorizatiilor de turism, vine in sprijinul absolventiilor de la specializarile *** (vezi nota de mai jos cu specializarile agreeate) prin facilitarea obtinerii brevetului de turism.
Brevetul de turism este documentul prin care se atesta capacitatea profesionala in domeniul turismului a persoanelor fizice care asigura conducerea agentiilor de turism si/sau a structurilor de primire turistice cu functiuni de cazare si alimentatie publica.
Conducerea operativa a unei structuri de primire turistice sau a unei agentii de turism trebuie sa fie asigurata de o persoana fizica care detine brevet de turism in domeniu ori certificat de absolvire a unui curs de formare manageriala in domeniu, organizat de un furnizor de formare profesionala autorizat, sau diploma de licenta/masterat privind absolvirea cursurilor universitare in domeniul turismului.
Serviciul oferit, consta in evaluarea documentelor solicitantului, intocmirea dosarului, inregistrarea la Ministerul Turismului si obtinerea brevetului de turism – onorariu 200 RON.
In situatia, in care exista un numar ridicat de solicitanti, avem disponibilitatea sa ne deplasam la fata locului pentru intocmirea si preluarea dosarelor, dupa caz aplicandu-se reduceri consistente* .
_________
* Pentru grupa de minim 30 de solicitanti – tariful este de 150 Ron/dosar.
Oferta valabila pentru toata tara.
** Important, absolventii de studii superioare care se regasesc intr-una din specializarile de mai jos, nu trebuie sa faca dovada vechimii, fiind exceptati.
– Pentru cei din tara, documentele pentru evaluare pot fi trimise prin posta sau curier rapid, la adresa Biroului de consultanta Master Business, Mun. Brasov, B-dul Grivitei nr. 57.
Tel. 0722 910422, 0268 420905, 0741 657495
http://www.juristnet.ro

*** Vezi anexa – lista cu specializarile agreeate pentru obtinerea brevetului de turism: domeniile Geografie / Turism.

Administrarea Afacerilor in Turism si Servicii
Administrarea Afacerilor in Comert, Turism si Servicii
Administrarea si dezvoltarea intreprinderii de turism si servicii.
Administrarea Afacerilor in Comert, Turism si Servicii de Ospitalitate
Economia comertului, turismului si serviciilor


Categories