rss

Pret:190

Constructorul De Case Trainice Cu Adevarat

Suntem o echipa omogena, cu experienta, formata din cei care va deseneaza visele,arhitectii,cei care le dau nastere,structuristi si cei care participa la dezvoltarea acestora,zidari, dulgheri,fierari- betonisti,electricieni, instalatori,zugravi-finisatori si tatal lor adoptiv dirigintele de santier. Nu ducem lipsa de buldoexcavator,talpa mecanica, schela,popi metalici,cofraje,utilaj pentru tencuiala mecanizata si turnare sape,scule diverse,astfel incat sa nu va stresam,in cazul in care va doriti o casa construita pe ideile si cerintele dumneavoastra,la un pret corect,fara modificari ulterioare.Asiguram necesarul de materiale pentru constructie si finisaje cu livrare pe santier. Ne organizam astfel incat sa respectam termenele de finalizare ale etapelor contractuale.Nu avem pauze de-o bere;refuzam politicos,intrerurupindu-ne programul la orele pranzului pentru 45 minute.
Dumneavoastra aveti un vis?
Sa presupunem ca dispuneti de un teren pe care doriti sa va construiti o casa trainica cu linii clasice, moderne, brancovenesti sau din perioada interbelica; ne contactati, stabilim o intilnire “pe teren”, discutam cateva idei si va ascultam cerintele; dupa care arhitectii nostri va vor face o propunere de proiect ce poate fi dezvoltat si modificat in functie de dorintele dvs. Va stam la dispozitie cu un arsenal intreg de proiecte dupa care va puteti ghida.
In acest sens va marturisim faptul ca la incheierea si semnarea unui contract de construire imobil predat la cheie cu adevarat, propunem doua pachete:
1. Pachetul Elegance : este destinat persoanelor ce doresc sa obtina un raport pret&calitate echilibrat; printre facilitatile acestui pachet enumeram proiectul cu costuri zero, realizat pe ideile si cerintele clientului/beneficiar ; gard imprejmuire, poarta auto+pietonala. Pentru vizualizarea intregului pachet accesati rubrica “Preturi pachete case trainice”
2. Pachetul Avantgarde :
Un pachet extrem de bogat, destinat celor cu personalitate puternica, persoanelor ce au tendiinta de a visa spre lux si perfectiune; materiale premium si finisaje de exceptie, ceramica, obiecte sanitare si iluminat, pardoseli din gama de lux.
Acesta mai contine un proiect D.T.A.C. 3D astfel incat sa fie perfect vizibile finisajele interioare/exterioare, amenajarea curtii interioare, prizele, intrerupatoarele, obiectele de iluminat, mobilierul, obiectele sanitare, tablourile, etc cu costuri zero, practic un bonus suplimantar separat de continutul pachetului pe care il puteti vizualiza la rubric “Preturi pachete case trainice”
Cireasa de pe tort pentru pachetul Avantgarde este cadoul nostru pentru casa noua si anume Mobilier De Bucatarie executat la comanda, pe nuantele si compartimentarile stabilite de dvs !


Categories