rss

Pret:59 RON

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII GENELOR SI SPRANCENELOR ILASH DR TEMT

  • Locatie: TOATA TARA
  • Telefon: 0748198568
  • URL: http://www.drtemt.ro
  • Adaugat la: July 22, 2014 2:40 am

Webshop: www.drtemt.ro. COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE.

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII GENELOR SI SPRANCENELOR ILASH DR TEMT este utilizata pentru a proteja pielea in timpul procesului de vopsire a genelor si a sprancenelor.

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII GENELOR SI SPRANCENELOR ILASH DR TEMT poate fi folosita de asemenea pentru a proteja mainile pe parcursul vopsirii.

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII GENELOR SI SPRANCENELOR ILASH DR TEMT – Ingrediente de baza:

Glicerina: un foarte bun emolient, folosit pe scara larga in industria cosmetica cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.

Dioxid de titan: are proprietati antiseptice si astringente este utilizat in cosmetica si ca agent de protectie solara si agent de ingrosare. Cremele solare concepute pentru copii sau persoane cu piele sensibila se bazeaza adesea pe dioxid de titan si oxid de zinc datorita proprietatilor acestora de a proteja pielea de efectul nociv al radiatiilor ultraviolete.

Vaselina: mentine hidratarea naturala a pielii.

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII GENELOR SI SPRANCENELOR ILASH DR TEMT – MOD DE AMBALARE: 100 ML – 59 RON.

IRIS CLASS GRUP – UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE – VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE – PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA: tel. 0748198568.

Webshop: www.drtemt.ro. COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE.


Categories