rss

Pret:45 RON

Graviola Seminte 10 + 2 Gratis + livrare gratuita

  • Adresa e-mail (public): magconcept@yahoo.ro
  • Telefon: 0761160667
  • Judet: Ilfov
  • Tara: Romania
  • Localitate: Bucuresti
  • Adaugat la: May 12, 2016 5:11 pm
imageimage

Copacul de GRAVIOLA creste in Peru, Columbia si Brazilia si de asemenea in zone din Africa sub-Sahariana si Sud-Estul Asiei. In toate aceste tari, fructul plantei este consumat foarte mult. Este pus in shakeuri sau in salate fiindca are un gust bun. Frunzele si fructele acestei plante se folosesc la tratarea infectiilor, virozelor si depresiei. I GRAVIOLA, TRATAMENT PENTRU CANCER
Majoritatea persoanelor care au CANCER isi pun toata increderea in tratamentele certificate medical, chiar daca acestea au efecte secundare devastatoare pentru corp. Publicatiile specializate in medicina ne indeamna sa acordam o atentie mai mare si TRATAMENTELOR NATURISTE.
ATENTIE !!!
A venit momentul sa plantati si dvs un arbore cu beneficii miraculoase , un arbore care nu este pretentios dar va fi foarte prietenos cu dvs
Pretul afisat este ptr o cantitate de 10 seminte + 2 gratis+ Livrare Gratuita
Fiecare comanda va fi insotita si de un prospect care va relata modul de folosinta ptr o insamantare optima si ptr rezultate foarte bune
GRAVIOLA versus CHIMIOTERAPIE Cum milioane de oameni din intreaga lume SUFERA DE CANCER, pentru care avem tratamente precum chimioterapia, dar fara sa fie garantata vindecarea, interesul si cererea pentru GRAVIOLA a inceput sa fie din ce in ce mai mare.
Pentru a va convinge de efectele Gavriola stuadi cele peste 100000 de articole pe internet despre acest fruct
Psichology Today citeaza un amplu studiu care a fost efectuat de catre National Cancer Institute, in anul 1979 asupra PLANTEI GRAVIOLA, si care arata ca frunzele si semintele plantei au fost incredibil de eficiente in DISTRUGEREA unor anumite tipuri de CELULE CANCEROASE DIN CORP.
Rezultatele obtinute au fost publicate intr-un raport intern si nu au fost publicate pentru publicul larg. Din anul 1976 s-au mai facut insa studii in laboratoare independente cu privire la aceasta planta, studii care au demonstrat ca GRAVIOLA poate DISTRUGE CANCERUL cu mult succes.
revista “Nutritie si Cancer” a prezentat o cercetare promitatoare asupra fructului de graviola si a cancerului mamar. Cercetatorii au descoperit ca extractul de graviola (GFE) suprima asa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzeaza cancerul) în cadrul celulei cancerului mamar. Oncogena cunoscuta sub numele de receptor al factorului de crestere epidermal (EGFR) este de obicei supra-exprimata în cancerul mamar, si de aceea este o tinta ideala pentru terapie.
„Fructe Soursop (Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru ca exista organizatii interesate in gasirea unei versiuni sintetice, care sa le permita sa faca profituri fabuloase. Deci, de acum va puteti ajuta un prieten la nevoie informandu-l ca ar trebui sa bea suc de soursop pentru a preveni boala. Gustul este placut. Si, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Si daca aveti posibilitatea nu ezitati sa plantati un arbore guava in curte. Toate partile sale, nu dor fructul sunt foarte bune”


361 total views, 1 so far today

  

Categories