rss

Pret:20 ron

Lanterna reincarcabila , cu 15 – 18 LED

Lanterna reincarcabila , cu 15 – 18 LED – doua faze de iluminare

CEA MARE – – 40 RON
CEA MIJLOCIE – – 30 RON
CEA MICA – – 20 RON

AUTONOMIE 15 ORE

Caracteristici: capacitate: peste 1000mAh, durata de viata a acumulatorilor ndash peste 500 de incarcari. LED- urile sunt economice, eficiente si au o durata lunga de viata, spre deosebire de becuri.
Instructiuni de folosire: Va rugam urmati instructiunile din imaginile prezentate pe ambalaj.
– impingeti pana la capat, in sens opus, butonul din capatul lanternei si apoi conectati la priza 220V. Lumina indicatoare se va aprinde si incepe incarcarea ndash durata incarcare: aprox. 12 ore. NU APRINDETI LANTERNA IN TIMPUL INCARCARII! Nu tineti la incarcat mai mult de 15 de ore!!!
– pentru a ilumina: impingeti butonul de pe corpul lanternei ndash o treapta, pt. faza economica ndash 9 LED, inca o treapta pentru faza normala ndash 15 LED. Pentru a opri lanterna, reveniti cu butonul doua trepte inapoi.
– Autonomie: ~15 ore.
– Cand intensitatea luminii scade, este timpul sa reincarcati lanterna. Nu asteptati ca lanterna sa nu mai lumineze deloc, incepeti incarcarea ndash astfel protejati bateria si ii prelungiti viata.
– Este recomandat ca lanterna sa fie folosita periodic. In cazul unei perioade lungi de neutilizare, va rugam reincarcati lanterna timp de 12 ore, la fiecare doua luni, altfel este posibil ca aceasta sa se defecteze.
ATENTIE! – folositi numai in prize sigure si conforme standardelor

– nu luminati direct in ochi, afecteaza vederea
– nu lasati lanterna la incarcat mai mult de 15 ore!!! Exceptie face prima incarcare, cand acumulatorii trebuie FORMATATI ndash 12- 15 ore maxim la incarcat.
Nu demontati! Nu scufundati in apa! Nu depozitati in soare / caldura / umezeala!
Lungime: 18 cm
Diametru lentila 7 cm, diametru total lentila: 8 cm
Lumina indicatoare pt inceperea incarcarii

Trimit si in tara prin posta romana

PRODUSUL ESTE NOU


298 total views, 1 so far today

  

Categories