rss

Pret:10

Mentenanta grupuri de pompare asociatii de proprietari.

  • Adresa e-mail (public): hidroforperfect@yahoo.com
  • Telefon: 0727287077
  • Judet: Ilfov
  • Tara: Romania
  • Localitate: Chiajna, Rosu, Dudu, Dragomiresti, Bragadiru, Bacu
  • Adaugat la: April 5, 2020 4:17 pm
imageimage

Oferim servicii de mentenanta pentru statii de pompare, care deservesc imobile pe raza Municipiului Bucuresti si Judetul Ilfov.
Un pachet atractiv pentru asociatii de proprietari, cu o verificare tehnica a sistemului de pompare in scopul prevenirii aparitiei unor defecte majore in instalatie.
Inspectia tehnica a statiei de pompare se face la o perioada de 1, 2 sau 3 luni, cu conditii contractuale care vin in sprijinul beneficiarului.

Mentenanta cuprinde:
– verificare parametri, zgomote, vibratii, etansare, perna aer vas expansiune, curatare filtre, etc., in scopul mentinerii unei bune functionari a sistemului de pompare.
– depistarea unor defectiuni ce pot sa apara in functionare si remedierea acestora.
– verificaea pompelor din grupul de pompare, a pompelor submersibile, a pompelor de infiltratie sau de ape uzate.

Oferim mentenanta pentru sisteme de pompare echipate cu urmatoarele tipuri de pompe: Grundfos, Wilo, Lowara, Calpeda, Ebara, DAB, Saer, Tesla, Pedrollo, Braco, Tricomserv, Water Pump, Wasserkoning, Wassertechnik, Sumoto, Garden Tehnic, Gardena, Pentax, Einhell, Crystal, Aquatechnica, Braco, Stern, Sea-Land,Espa, Taifu, Raider, Speroni, Metabo, AL-CO, Aqua, Elpumps, CMP, TCM, AGT, GPT, Jet, Jetinox.

Numai pompe si hidrofoare!
Tel: 0741.401.674 ; 0727.287.077 ; hidroforperfect@yahoo.com ; http://www.hidroforperfect.ro


Categories