rss

Pret:54 RON

Ochelari Unisex Protectie Pc Tv etc Livrare gratuita

  • Adresa e-mail (public): magconcept@yahoo.ro
  • Telefon: 0761160667
  • Judet: Ilfov
  • Tara: Romania
  • Localitate: Bucuresti
  • Adaugat la: May 12, 2016 6:21 pm
imageimage

Ochelari protectie pc fara dioptri -Culoare:Negru
Multe dintre persoanele care petrec mult timp in fata unui calculator intampina cu timpul diferite probleme precum ochi uscati sau rosii, vedere incetosata, dureri de cap sau de spate dar si oboseala generala. Pentru a alterna aceste probleme va recomandam cu incredere ochelari calculator, pentru protectia ochilor si pentru o eficienta indelungata de lucru in fata unui astfel de aparat.
Este normal ca dupa un timp indelung petrecut in fata unui calculator sa apara simptome precum cele de mai sus. In principiu aceste probleme apar datorita incapacitati de concentrare si a tranzitului dintre tastatura si monitor. In cazul persoanelor de peste 40 de ani, acesta lipsa de focalizare poate fi datorata si unui eventual inceput de prezbiopie.
Cand utilizatorul calculatorului priveste ecranul pentru perioade lungi, acesta clipeste mai rar permitand umezelii ochiului sa se evapore. Rezultatul este asa numitul efect de “ochi uscati” ce se manifesta in numeroase feluri: senzatii de mancarime sau arsuri ale ochilor, senzatia de ochi apasatori, privire incetosata, dublari ale imaginii, pete colorate in privire. De cele mai multe ori cei care sufera de sindromul “ochi uscati” isi vor increti fruntea in efortul de a vedea mai confortabil si ajung sa sufere de dureri de cap.
Toate aceste probleme se rezolva cu usurinta Perechea de ochelari cu Protectie
Eficienta Ochelarilor pentru Calculator Ochelari de protectie calculator sunt conceputi diferit fata de cei obisnuiti de vedere pentru a inlatura si a combate simptomele create de timpul indelungat petrecut in fata unui calculator. Acestia se produc doar pentru vederea de aproape iar distanta dintre Dumneavoastra si monitor trebuie sa fie de aproximativ 60 cm.
*Eficienta lor este indiscutabila datorita efectului pozitiv asupra posesorului si eliminarii problemelor de vedere incetosata, ochi tulburi sau oboseala generala, contribuind semnificativ la un ambient placut si comod de munca si implicit la o mai mare eficienta in munca desfasurata. Multe persoane ajung la sfarsitul zilei cu simptomul de ochi oboziti si accepta acesta lucru fara sa ia masurile necesare dar daca acest obicei devine normal nu inseamna ca este unul sanatos.
Toate produsele sunt noi sigilate si verificate inainte de a fi expediate
*Acest produs beneficiaza de LIVRARE GRATUITA prin posta romana


184 total views, 1 so far today

  

Categories