rss

Pret:18 euro

Panouri revolutionare pentru finisare exterioara

TERMO PANEL – sunt niste placi termoizolatoare din start finisate cu un strat protector mult mai rezistent si mai durabil decat finisarea in sistem clasic.

TERMO PANEL au dimensiunile de 2000 x 500 mm, fapt care deasemeena favorizeaza reducerea considerabila a timpului si vitezei de lucru.

Un avantaj foarte important este usurinta de montare si greutatea mica a acestor materiale. Prin urmare, polistirenul expandat este un element foarte adecvat de design pentru muncitori.
Polistirenul expandat – un produs de înaltă calitate cu o suprafaţa perfectă a materialului si a liniilor clare ale produse lor decorative. Datorita acestor proprietati, polistirenul expandat a devenit un material de top pentru orice designer.

Varietatea de produse TERMO PANEL va ofera posibilitatea sa alegeti diferite optiuni de finisare (design) al casei particulare, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, scolilor, edificiilor cat si spatiilor industriale.
Gama diversa de TERMO PANEL include in varietatea sa diverse produse decorative cum ar fi: coloane, semicoloane, cornise, ancadramente pentru usi si ferestre, balustre, fapt ce va permite sa realizati finisarea casei Dvs in orice stil si design, de la stilul clasic la cel modern.
Pentru informatii tehnice si oferte de pret va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: casaperfecta@yahoo.com sau (+373)68080317
CATALOG TERMOPANEL si TERMODECOR https://docs.google.com/file/d/0B44tiL8Fcg20QTNucmdQeW1SMFk/edit
Site de prezentare produse http://www.termocasa.md http://www.casaperfecta.md


, , ,

534 total views, 1 so far today

  

Categories