rss

Pret:5

TERMOPANEL si TERMODECOR – panouri revolutionare pt. finisarea cladirilor

TERMO PANEL – este un produs revoutionar de inalta calitate, realizat din polistiren si acoperit cu un strat de consolidare. Stratul cu care este acoperit TERMO PANELeste cu mult mai puternic si mai rezistent in timp decat o placa de polistiren finisata in sistem clasic (adeziv + plasa de fibra de sticla + tencuiala decorativa). Compozitia acestui strat este nu numai mai rezistenta in timp si mai trainica ci este si ecologica, un lucru foarte important in zilele noastre.
Utilizarea TERMO PANEL are numeroase avantaje fata de finisarea caselor in sistem clasic:
1) Economie de timp
Folosind TERMO PANEL – termoizolati si finisati casa “la cheie” in acelasi timp, evitand pasii clasici care adesea aduc un sir de situatii incomfortabile pentru client. In mod clasic in primul rand se termoizoleaza casa cu placi de polistiren, dupa care urmeaza sa fie acoperite cu un strat de adeziv, ulterior plasa de fibra de sticla, si numai intr-un final se acopera cu tencuiala decorativa.
TERMO PANEL cuprinde toti acesti pasi, adica sunt niste placi termoizolatoare din start finisate cu un strat protector mult mai rezistent si mai durabil decat finisarea in sistem clasic.
TERMO PANEL au dimensiunile de 2000 x 500 mm, fapt care deasemeena favorizeaza reducerea considerabila a timpului si vitezei de lucru.
2) Economie de bani
Folosind TERMO PANEL economisiti considerabil si din punct de vedere financiar.
3) Gama larga de TERMO PANEL
Varietatea de produse TERMO PANEL va ofera posibilitatea sa alegeti diferite optiuni de finisare (design) al casei particulare, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, scolilor, edificiilor cat si spatiilor industriale.
Gama diversa de TERMO PANEL include in varietatea sa diverse produse decorative cum ar fi: coloane, semicoloane, cornise, ancadramente pentru usi si ferestre, balustre, fapt ce va permite sa realizati finisarea casei Dvs in orice stil si design, de la stilul clasic la cel modern.
4) Mai rezistent si o durata de viata mai lunga.
Datorita stratului revolutionar protector, aceste placi sunt mult mai rezistente si au o durata de viata mult mai mare decat o casa termoizolata si finisata in sistem clasic (polistiren + adeziv + plasa fibra de sticla + tencuiala decorativa).
Pentru informatii tehnice si oferte de pret va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: casaperfecta@yahoo.com sau (+373)68080317

CATALOG TERMOPANEL si TERMODECOR https://docs.google.com/file/d/0B44tiL8Fcg20QTNucmdQeW1SMFk/edit


,

312 total views, 1 so far today

  

Categories