rss

Pret:39 RON

VOPSEA GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT

  • Locatie: TOATA TARA
  • Telefon: 0748198568
  • URL: http://www.drtemt.ro
  • Adaugat la: July 22, 2014 2:49 am

COMENZI LA: 0748198568. Webshop: www.drtemt.ro. CONSULTATI OFERTA COMPLETA DR TEMT.

VOPSEA GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT CEL MAI BUN PRET/CALITATE DIN ROMANIA.

Ilash este o gama noua de vopsea profesionala de gene si sprancene, produsa de laboratoarele Dr. Temt. Din dorinta de perfectionare permanenta a produselor, caracteristica DR TEMT, a rezultat gama Ilash, o varianta noua si imbunatatita a vopselei de gene si sprancene COMBINAL vanduta mai bine de 40 de ani in toata lumea, cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit.

Pe langa faptul ca se aplica foarte usor, VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT este o vopsea resistenta la apa. Vopseaua este ambalata intr-un tub de 30 ML si are un termen de valabilitate nelimitat, daca nu este desfacuta si 1 an de zile de la desfacerea tubului.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT este recomandata pentru toate tipurile de par, avand proprietatea de a patrunde foarte rapid in par si de a rezista mult timp.

Se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata.

Nuanta dorita apare dupa scurt timp de la aplicare (5 – 10 min), iar surplusul de vopsea poate fi usor indepartat cu ajutorul solutiei de curatat Ilash.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT este recomandata pentru toate tipurile de par, avand totodata calitatea de a stimula cresterea genelor si a sprancenelor si de a le fortifia, datorita ingredientelor pe care le contine: cetearil alcool: derivat din nuca de cocos, emolient, liant pentru alte ingrediente cosmetice.

Aveti la dispozitie o paleta foarte larga de culori gata sa fie descoperite.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT este produsa in sase nuante clare (negru, negru-albastrui, maro inchis, maro deschis, gri si albastru) ce pot fi combinate pentru obtinerea unor culori speciale, personalizate tipului de ten.

De exemplu combinarea nuantei de albastru cu cea de negru duce la obtinerea unei culori intense de negru. Adaugarea de negru in maro inchis produce o nuanta mai intensa de maro inchis. Se recomanda vopsirea sprancenelor cu o nuanta mai deschisa decat cea a genelor.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR TEMT se lasa sa actioneze 5 – 10 minute, iar daca doriti o remodelare a formei sprancenelor puteti nuanta pielea.

PRET: 39 RON/BUC 30 ML.


Categories